Керівник Турійської поліції вивчив проблеми населення щодо правопорядку в районі

14 Листопада 2019, 15:20
1869

Начальник Турійського відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області майор поліції Анатолій Дружук та голова районної ради Ольга Черен здійснили виїзні робочі зустрічі.

Про це інформують на facebook-сторінці Турійського відділення поліції.

З метою вивчення проблем населення щодо правопорядку в районі та покращення оперативного реагування на повідомлення про правопорушення та інші події, зустрічі відбулись у сільських радах Турійського району, а саме у селах Соловичі, Ружин, Клюськ, Новий Двір, Туличів, Маковичі, Купичів, Озеряни.

Під час зустрічі з сільськими головами розглянуто ряд питань, що турбують населення, зокрема, пияцтво, вчинення домашнього насильства, невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей, скоєння майнових злочинів, виготовлення міцних спиртних напоїв.

Поліцейські всебічно повно та об’єктивно підійшли до проблем громадян та спільно з представниками влади і безпосередньо з мешканцями сіл спільно відшукували можливості їх вирішення. Від громадян були прийняті звернення та заяви, які були зареєстровані в законному порядку та розглянуті у визначені терміни.

На кожній зустрічі керівник поліції інформував громадян про стан правопорядку на території району, наголошував на тісній взаємодії населення, органів державної влади та поліції для покращення стану правопорядку.

Також поліцейські провели превентивні заходи у закладах загальної середньої освіти: ЗОШ І-ІІІ ступеня села Новий Двір, ЗОШ І-ІІІ ступеня села Маковичі, комунальний опорний заклад «Купичівський ліцей», загальноосвітня школа І-ІІ ступенів селаТагачин – філія опорного закладу навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів –гімназія» селища Турійськ.

За результатами зустрічей з сільськими головами та громадянами до плану заходів профілактики правопорушень та злочинів у Турійському районі на 2020 рік будуть внесені вивчені під час зустрічей проблемні питання та враховані пропозиції щодо покращення правопорядку у Турійському районі.


Читайте також: У Турійських школах поліцейські провели профілактичні заходи

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024