У Турійських школах поліцейські провели профілактичні заходи

14 Листопада 2019, 11:16
1018

На минулому тижні поліцейські Турійського відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області відвідали навчальні заклади с.Гайки, с.Новий Двір, с.Купичів, с.Маковичі та с.Тагачин Турійського району.

Про це  інформують на facebook-сторінці Турійського відділення поліції.

З метою безпеки дорожнього руху поліцейські групи реагування патрульної поліції розповіли дітям про основні причини дорожньо-транспортних пригод, нагадали дітям про правила дорожнього руху для пішоходів, велосипедистів та попередили про наслідки нехтування цими правилами.

Під час зустрічі діти дізналися про відповідальність за скоєння найпоширеніших правопорушень серед дітей: булінг, дрібне хуліганство, дрібна крадіжка, куріння, вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Окрім цього дітям нагадали, що за пропуски уроків без поважних причин, порушення дисципліни у школі, їх батьки можуть понести адміністративну відповідальність.

Також поліцейські розповіли, що не тільки притягують до відповідальності винних у скоєнні правопорушень та злочинів а й допомагають у випадку скоєння відносно дітей протиправних дій: домашнього насильства, булінгу, втягнення у злочинну діяльність. Правоохоронці звернулися до дітей не боятися розповідати про свої проблеми та у випадку скоєння відносно них протиправних дій звертатися за допомогою до поліції.



Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром