У Турійську відбудеться святкове відкриття магазину «Копійочка»

12 Вересня 2018, 14:57
У Турійську буде новий магазин 6613
У Турійську буде новий магазин

14 вересня мережа магазинів потрібних речей №1 «Копійочка» відкриває новий магазин у селищі Турійськ.

У п'ятницю  на жителів селища чекає святкова програма з розважальними заходами. Традиційно організатори підготували цікаві розіграші, шоу Трансформерів та цінні подарунки. Це чудова нагода відвідати свято та із користю провести час.



Відтепер турійчани матимуть можливість купувати усі необхідні товари за вигідними цінами. У магазинах «Копійочка» завжди проводяться акції, а для постійних клієнтів діє програма лояльності.

Побутова хімія, посуд, кухонне приладдя, засоби гігієни, косметика, біжутерія, канцтовари, іграшки, сумки, гаманці – все це та багато інших товарів складають асортимент магазину. Понад 4000 товарів побутового та повсякденного вжитку за вигідними цінами доступні покупцям кожного дня.

У день відкриття для покупців підготовлена розважальна програма. Для відвідувачів свята запланована музика, конкурси, аніматори та неймовірне шоу Трансформерів. Найактивніші отримають подарунки.

Довідка: «Копійочка» – це одна з найчисельніших мереж магазинів на Західній Україні. Перший магазин було відкрито у 2010 році, а сьогодні налічується вже понад 140 магазинів у Волинській, Тернопільській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Дніпропетровській, Хмельницькій та Закарпатській областях.

Мета мережі полягає в тому, щоб покупці могли з легкістю знайти та придбати потрібні товари за доступною ціною. А головний критерій роботи – запропонувати найкращий вибір для задоволення усіх потреб.

Запрошуємо вас на святкове відкриття, що відбудеться 14 вересня за адресою: смт Турійськ, вул. Луцька, 3. Чудовий настрій гарантуємо!

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024