Опалювальний сезон у Турійській громаді завершиться на початку квітня

29 Березня 2024, 15:28
Опалювальний сезон у Турійській громаді завершиться на початку квітня 328
Опалювальний сезон у Турійській громаді завершиться на початку квітня

Під головуванням селищного голови Олексія Безсмертного відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради, на якому розглянули питання, що стосувалися бюджету, закінчення опалювального сезону, змін до раніше прийнятих програм та інші.

Це відбулося 27 березня. Про це інформують на сайті Турійської селищної ради.

Зокрема, члени виконкому одноголосно схвалили проєкти змін: до Програми патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення приписки і призову юнаків на строкову військову службу, матеріально-технічного забезпечення військових формувань, здійснення заходів щодо територіальної оборони та підготовки громадян до національного спротиву, мобілізаційної підготовки та мобілізації на території Турійської селищної ради на 2021–2025 роки; до Програми підтримки розвитку та діяльності КЗ «Історико-культурний комплекс «Вовчак – Волинська Січ», прийнятої на 2021–2025 роки.

У порядок денний також були включені питання: «Про схвалення проекту рішення селищної ради «Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2022 № 35/3 «Про бюджет територіальної громади на 2023рік»; «Про результати конкурсу на вивезення твердих побутових  відходів на території  Турійської селищної територіальної громади».

Члени виконкому затвердили зміни до Переліку суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території громади. Зокрема, вноситься такий вид робіт, як приготування їжі та консервування продуктів для ЗСУ.

Згідно з поданими заявами громадян, на основі актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, члени виконкому дали дозвіл на зрізання дерев у декількох населених пунктах Турійської селищної територіальної громади.

Актуальним стало розгляд питання про завершення опалювального періоду у громаді. Зважаючи на прогнози синоптиків про різке потепління, обговорювалася можливість закінчення у деяких закладах громади опалювального сезону з початку квітня, що дасть можливість зекономити кошти.

По кожному питанню порядку денного були прийняті відповідні рішення.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024