Які вакансії пропонують у Турійську 6 березня

06 Березня 2024, 19:06
Які вакансії пропонують у Турійську 6 березня 435
Які вакансії пропонують у Турійську 6 березня

Розповіли, які є актуальні вакансії у Турійську станом на 6 березня.

Перелік вакансій розмістили на сайті Турійської селищної ради.

Наразі доступні такі вакансії:

Швачка. Завдання та обов’язки: Пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата – 10 тисяч гривень.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: ведення первинної бухгалтерії, бажано досвід роботи бухгалтера з ведення ФОПів,невеличких фірм, робота в програмі 1С 8 версія обов’язковий. Заробітна плата – 11 тисяч гривень.

Лікар ветеринарної медицини. Завдання та обов’язки: догляд та лікування ВРХ, свиней. Заробітна плата – 10 тисяч гривень.

Програміст, інженер-радіоелектронщик, майстер з ремонту побутової техніки. Заробітна плата від 50 000 гривень.

Дояр. Завдання та обов’язки: здійснює доїння корів. Виконує заходи з поліпшення утримання тварин, годівлі збалансованими за поживними речовинами кормами з метою підвищення молочної продуктивності тварин, одержання молока високої якості та збільшення виходу телят. Заробітна плата – 7200 гривень.

Фахівець з інформаційних технологій. Завдання та обов’язки: забезпечує комп’ютеризацію робочих процесів в судовій системі:  встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів, технічної фіксації судового процесу. Заробітна плата – 7630 гривень.

Технік-електрик. Завдання та обов’язки: забезпечує підтримку справного стану, безаварійну і надійну роботу обслуговуваних пристроїв та електроустаткування. Здійснює монтаж нових електричних мереж. Проводить планово-попереджувальний ремонт електричної частини устаткування згідно графіка. Виявляє причини зносу, вживає заходів щодо їх попередження та усунення. Заробітна плата – 8000 гривень.

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск  готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів (вимог) (відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів) на різні лікарські засоби. Місце проведення робіт селище Луків. Заробітна плата – 7500 гривень.

Комірник. Завдання та обов’язки: контроль завантаження розвантаження мінеральних добрив; контроль залишків мінеральних добрив на складі; дотримання встановленого порядку на складі. Місце проведення робіт селище Луків. Заробітна плата від 20000 гривень.

Стропальник. Завдання та обов’язки: якісно та правильно здійснює підготовку вантажу до переміщення; стежить і коригує переміщення вантажу підйомним краном. Місце проведення робіт селище Луків. Заробітна плата від 15000 гривень.

Також пропонують вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30–16:00. Заробітна плата від 20 тисяч гривень.

За детальною інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: селище Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0682487048.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024