Які вакансії пропонують у Турійську 27 лютого

27 Лютого 2024, 13:19
Які вакансії пропонують у Турійську 27 лютого 1927
Які вакансії пропонують у Турійську 27 лютого

Розповіли, які є актуальні вакансії у Турійську станом на 27 лютого.

Перелік вакансій розмістили на сайті Турійської селищної ради.

Наразі доступні такі вакансії:

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата – 10 000 гривень.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: ведення первинної бухгалтерії, бажано досвід роботи бухгалтера з ведення ФОПів,невеличких фірм, робота в програмі 1С 8 версія обов’язковий. Заробітна плата – 11 000 гривень.

Лікар ветеринарної медицини. Завдання та обов’язки: догляд та лікування ВРХ, свиней. Заробітна плата – 10 000 гривень.

Програміст, інженер-радіоелектронщик, майстер з ремонту побутової техніки. Заробітна плата від 50 000 гривень.

Дояр. Завдання та обов’язки: здійснює доїння корів. Виконує заходи з поліпшення утримання тварин, годівлі збалансованими за поживними речовинами кормами з метою підвищення молочної продуктивності тварин, одержання молока високої якості та збільшення виходу телят. Заробітна плата – 7200 гривень.

Фахівець з інформаційних технологій. Завдання та обов’язки: забезпечує комп’ютеризацію робочих процесів в судовій системі: встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів, технічної фіксації судового процесу. Заробітна плата –7630 гривень.

Технік-електрик. Завдання та обов’язки: забезпечує підтримку справного стану, безаварійну і надійну роботу обслуговуваних пристроїв та електроустаткування. Здійснює монтаж нових електричних мереж. Проводить планово-попереджувальний ремонт електричної частини устаткування згідно графіка. Виявляє причини зносу, вживає заходів щодо їх попередження та усунення. Заробітна плата – 8000 гривень.

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів (вимог) (відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів) на різні лікарські засоби. Місце проведення робіт селище Луків. Заробітна плата – 7500 гривень.

Комірник. Завдання та обов’язки: контроль завантаження розвантаження мінеральних добрив; контроль залишків мінеральних добрив на складі; дотримання встановленого порядку на складі. Місце проведення робіт селище Луків. Заробітна плата від 20000 гривень.

Стропальник. Завдання та обов’язки: якісно та правильно здійснює підготовку вантажу до переміщення; стежить і коригує переміщення вантажу підйомним краном. Місце проведення робіт селище Луків. Заробітна плата від 15 000 гривень.

Фахівець з обслуговування клієнтів. Завдання та обов’язки: консультація клієнтів по питаннях газопостачання, укладання договорів на послуги. Копіювання документів та їх оформлення. Заробітна плата від 8970 гривень.

Також пропонують вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30–16:00. Заробітна плата від 20 тисяч гривень.

За детальною інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: селище Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0682487048.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024