У селі Купичів відбудеться панахида за загиблими воїнами

23 Лютого 2024, 18:03
У селі Купичів відбудеться панахида за загиблими воїнами
У селі Купичів відбудеться панахида за загиблими воїнами

У селі Купичів відбудеться захід до других роковин повномасштабного вторгнення.

Про це інформують на сторінці «Купичів: історія та сьогодення» у фейсбук

24 лютого о 10 годині на Пагорбі Слави відбудеться панахида за загиблими воїнами. Жителів села просять приєднатись до спільної молитви.

Вже два роки у нас лютий... 24 лютого 2024 року виповнюється два роки з початку повномасштабної російської агресії проти України. Загарбницька війна, яку Росія, в порушення міжнародних норм і правил, веде проти України з 2014 року, принесла нам численні страждання, стала причиною загибелі сотень тисяч людей, порушення прав і свобод людини на тимчасово окупованих територіях, руйнування міст і цивільної інфраструктури.

Ворог планував захопити Україну за короткий час, рахуючи дні, тижні, місяці, тощо. Так вважали і поза межами України. Та героїчний спротив Сил Оборони України та українського народу дозволив зупинити агресора, зруйнувати його плани і визволити значну частину території України від російської окупації.

«Ми вдячні українським воїнам та підносимо молитви до Всевишнього про благословення для них у боротьбі за захист і свободу України. Вшановуємо пам’ять кожного із захисників, хто віддав своє життя за Україну і підносимо молитви, щоб Бог укріпив й утішив кожну українську родину, яка постраждала від наслідків війни!», – йдеться у дописі.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024