Які вакансії пропонують у Турійську 23 січня

23 Січня 2024, 15:15
Які вакансії пропонують у Турійську 23 січня 2243
Які вакансії пропонують у Турійську 23 січня

Розповіли, які є актуальні вакансії у Турійську станом на 23 січня. 

Перелік вакансій розмістили на сайті Турійської селищної ради.

Наразі доступні такі вакансії:

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск  готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів, вимог, відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів, на різні лікарські засоби. Заробітна плата – 7200 гривень.

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата – 10000 гривень.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: ведення первинної бухгалтерії, бажано досвід роботи бухгалтера з ведення ФОПів,невеличких фірм, робота в програмі 1С 8 версія обов’язковий. Заробітна плата – 11000 гривень.

Лікар ветеринарної медицини. Завдання та обов’язки: догляд та лікування ВРХ, свиней. Заробітна плата – 10 тисяч гривень.

Програміст, інженер-радіоелектронщик, майстер з ремонту побутової техніки. Заробітна плата від 50 тисяч гривень.

Оператор комп'ютерного набору. Завдання та обов’язки: виконує операції з базами даних на комп’ютерному устаткуванні (введення, опрацювання, накопичення, систематизація, виведення інформації) відповідно до затверджених процедур та інструкцій з використанням периферійного обладнання, систем передавання (приймання) даних на відстань. Заробітна плата за домовленістю.

Оператор котельні. Завдання та обов’язки: здійснює обслуговування двох газових котлів для опалення приміщення суду. Заробітна плата за домовленістю.

Начальник центру видачі замовлень. Завдання та обов’язки: організація та контроль прийому, зберігання й відвантаження товарно-матеріальних цінностей, а також видачі товару покупцям. Заробітна плата – 16000 гривень.

Комірник (касир торгівельного залу). Завдання та обов’язки: прийом, зберігання й відвантаження товарно-матеріальних цінностей з оформленням відповідних документів. Заробітна плата – 11000 гривень.

Дояр. Завдання та обов’язки: здійснює доїння корів. Виконує заходи з поліпшення утримання тварин, годівлі збалансованими за поживними речовинами кормами з метою підвищення молочної продуктивності тварин, одержання молока високої якості та збільшення виходу телят. Заробітна плата – 7200 гривень.

Електрик. Завдання та обов’язки. Здійснює ремонт сільськогосподарського обкладання. Заробітна плата – 8000 гривень.

Юрист (діловод). Завдання та обов’язки: ведення юридичних справ установи, ведення діловодства. Заробітна плата – 7200 гривень.

Також пропонують вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30-16:00. Заробітна плата від 20 тисяч гривень.

За детальною інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: селище Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0682487048.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024