Турійські поліцейські посилено стежать за безпекою на дорогах, шукають п'яний водіїв

30 Жовтня 2023, 18:19
Турійські поліцейські посилено стежать за безпекою на дорогах, шукають п'яний водіїв 325
Турійські поліцейські посилено стежать за безпекою на дорогах, шукають п'яний водіїв

Упродовж жовтня турійські поліцейські проводять профілактичну операцію «Безпечні шляхи – осінь 2023», щоб знизити рівень аварійності за участю як транспортних засобів, так і пішоходів.

Про це інформують на сайті Турійської селищної ради.

В рамках цього заходу днями відбулася зустріч правоохоронців з турійськими ліцеїстами. Дітям розповіли про важливі правила, як убезпечити себе від дорожньо-транспортних пригод. Зокрема наголосили, що у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, а тим паче діти, повинні виділити себе, а за можливості мати на одязі світловідбиваючі елементи для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху. Також звернули увагу на необхідності обладнати світловідбиваючими елементами велосипеди.

Працівники групи реагування сектору поліцейської діяльності № 1 (селища Турійськ) Ковельського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області зауважують, що в рамках проведення комплексу профілактичних заходів «Безпечні шляхи – осінь 2023» посилено здійснюватиметься нагляд за безпекою дорожнього руху. Увагу звертатимуть на виявлення осіб, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, порушення правил проїзду перехресть та обгону, користування ременями безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема дітей, користування під час руху засобами зв’язку, недотримання водіями транспортних засобів правил проїзду пішохідних переходів, а також порушення правил дорожнього руху пішоходами та велосипедистами.

«Закликаємо всіх мешканців громади дотримуватися правил дорожнього руху, адже життя і здоров’я безцінні. Бережіть себе!», – закликають поліцейські.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024