У Кустичах і Клюську «виховували» батьків-алкоголіків

06 Квітня 2018, 11:00
Профілактика алкоголізму 4020
Профілактика алкоголізму

Відбувся спільний виїзд у села Кустичі та Клюськ Турійського району.

Учасники – фахівець із соціальної роботи відділу СССДМ територіального центру, начальник УСЗН, провідний спеціаліст ССД Турійської РДА, – повідомляють у відділі СССДМ терцентру Турійського р-ну.

У селі Кустичі відвідали 1 сім’ю, в якій виховується двоє дітей. Зі слів односельчан, батьки вживають спиртні напої, доходи сім’ї незадовільні, молодша дитина (2018 р.н.) не отримує необхідного догляду та харчування. Батькам надали комплекс соціальних послуг, провели бесіди з метою попередження загрози життю і здоров’ю дітей, а також профілактичні бесіди щодо шкідливих звичок та належного виконання батьківських обов’язків. Маму з молодшою дитиною доставили в центральну районну лікарню для медичного обстеження.

У селі Клюськ відвідали 3 сім’ї, в яких виховується 9 дітей, щодо яких надійшла інформація, що батьки систематично вживають спиртні напої. З членами сімей провели бесіди з метою попередження загрози життю і здоров’ю дітей, щодо недопущення вживання спиртних напоїв та неналежного виконання батьківських обов’язків, попередили про наслідки невиконання батьківських обов’язків та нецільового використання державних допомог сім’ям з дітьми.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024