Які вакансії пропонують у Турійську 13 березня

13 Березня 2023, 17:58
Які вакансії пропонують у Турійську 13 березня 249
Які вакансії пропонують у Турійську 13 березня

Розповіли, які є актуальні вакансії у Турійську станом 13 березня. 

Перелік вакансій розмістили на сторінці «Турійська громада: сьогодення» у фейсбук.

Наразі доступні такі вакансії:

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата – 10 тисяч гривень.

Офіціант. Завдання та обов’язки: сервірування столу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби – поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень на кухню, доставка замовлення відвідувачу, збір використаного посуду, прибирання столу. Заробітна плата – 7 тисяч гривень.

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів, вимог, відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів, на різні лікарські засоби. Заробітна плата – 6800 гривень.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: ведення бухгалтерського обліку, в тому числі матеріальних цінностей, податкової звітності, нарахування заробітної плати. Заробітна плата – 6800 гривень.

Інженер-механік. Завдання та обов’язки: знання устаткування та ремонт техніки таких виробників, як John Deere, Fendt, Massey Ferguson, Caseта інші. Наявність досвіду роботи та знання особливостей конструкції, пошук запчастин за каталогами. Заробітна плата – 10 тисяч гривень.

Кухар. Завдання та обов’язки: забезпечує своєчасне, доброякісне приготування їжі в навчальному закладі, відповідає за правильне збереження продуктів, дотримується технології приготування їжі, смачно готує страви, відповідає за санітарний стан кухні. Заробітна плата 6800 грн.

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: перевезення вантажів автомобілем Iveco, переважно по Західній Україні. Заробітна плата висока.

Також пропонують вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30–16:00. Заробітна плата від 20 тисяч гривень.

За детальною інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел.: 0336321670, 0336321099.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024