Судили ковельчанина, який зірвав коноплю біля села Обенижі

05 Січня 2023, 16:27
Канабіс / Фото ілюстративне 1066
Канабіс / Фото ілюстративне

У Ковелі судили чоловіка за зберігання наркотиків.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду, який оприлюднили 2 січня.

Зазначається, що чоловік влітку 2022 року в полі поблизу села Обенижі на Турійщині знайшов дикорослі рослини коноплі, які вирвав та в подальшому відніс до місця свого проживання, тим самим незаконно придбав нарковмісні рослини, та маючи умисел на незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів висушив та подрібнив вказані рослини коноплі, чим незаконно виготовив особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, який помістив до паперової пачки з-під цигарок і продовжив незаконно зберігати за місцем свого проживання без мети збуту, для власного вживання.

31 жовтня чоловіка на блок-посту перед селом Бахів зупинили працівники поліції, де в нього виявили вказану паперову пачку з-під цигарок з особливо небезпечним наркотичним засобом канабісом, яку той незаконно зберігав в правій кишені куртки та видав на вимогу працівників поліції під час огляду місця події.

Обвинувачений вину в пред`явленому йому обвинуваченні визнав повністю, каявся.

Зрештою, суд визнав чоловіка винуватим в скоєні кримінального правопорушення передбаченого ст. 309 ч.1 КК України та призначив покарання у вигляді арешту строком на один місяць.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024