Юні бандуристки з Турійська здобули перемоги на міжнародному і всеукраїнському конкурсах

31 Травня 2021, 18:00
Турійські музикантки з викладачкою 1399
Турійські музикантки з викладачкою

Нещодавно чергова приємна звістка про нові здобутки потішила юних бандуристок Турійської музичної школи  Вікторію Мельнічук та Марину Козак і їхню наставницю Вікторію Денисюк.

Дівчата стали учасницями Всеукраїнського багатожанрового дистанційного фестивалю-конкурсу із милозвучною назвою «Весь світ у долонях матері». Про це  повідомили на сайті Турійської громади.

 Вікторія представила на огляд журі вокально-інструментальний твір «На зеленому дубку», а Марина – «Схвилювання краси».

Виступи юних бандуристок, які вже третій рік освоюють гру на цьому благородному інструменті, підкорили професійне журі, тож в підсумку обох дівчат нагородили дипломом лауреата І премії.

Незадовго до цього таку ж нагороду Вікторія Мельнічук отримала і на Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Весна Love».

«Участь у конкурсі «Весь світ у долонях матері» взяли понад тисячу учасників у різних жанрах.  Було приємно, що усі виступи і роботи конкурсантів організатори розміщували на сторінці Одеського політехнічного університету, тож можна було побачити рівень інших діток, а це є хорошим стимулом для того, щоб розвиватися.

І взагалі, проведення дистанційних конкурсів – чудова ідея. Діти горять бажанням взяти участь у них, батьки допомагають, а наші викладачі заохочують і підтримують своїх учнів, бо у їхніх очах бачать вогник бажання виступати і демонструвати свою творчість публіці», – розповіла викладачка Вікторія Денисюк.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024