Турійчанин Василь Патращук здобув чергову спортивну перемогу

02 Квітня 2021, 17:00
Василь Патращук - перший у другому ряду 2219
Василь Патращук - перший у другому ряду

31 березня   в місті Ковель, відбувся чемпіонат області з гри боча, серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату. Його організували  відділ  з питань фізичної культури та спорту Волинської обласної державної адміністрації спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії».

Турійщину на чемпіонаті області представляли Патращук Василь та Чижук Володимир. Про це на фейсбук-сторінці Турійської райдержадміністрації повідомила Тетяна ЯЦЮРА, головний спеціаліст відділу організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської районної державної адміністрації.

У класі ВС4 Василь Патращук здобув ІІ місце (переможці класу ВС4: І місце – Олександр Романюк, с. Сошичне; ІІ місце – Василь Патращук,  селище Турійськ; ІІІ місце – Анатолій Ярошук, селище Ратне).

Виборене ІІ місце у класі ВС4 дало змогу Василю Патращуку увійти до складу збірної команди Волинської області на чемпіонат України з гри БОЧА, який відбудеться у квітні в місті.Одеса.

«Пишаємося і щиро вітаємо Василя з черговою перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому», - йдеться у дописі.

1
Учасники змагань
Учасники змагань

 

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024