У Турійській громаді провели баскетбольні турніри

28 Лютого 2021, 19:30
Переможці з Кульчина з наставником Русланом Яковінічем 1515
Переможці з Кульчина з наставником Русланом Яковінічем

Фахівець із спортивно-масової роботи ВФСТ „Колос” Турійської селищної ради Олександр Лемещук поділиться враженнями про перші в цьому році офіційні старти його підопічних – баскетболістів.

Про це Район.Турійськ повідомив журналіст Володимир Дубінчук.

Змагання проводились  за програмою спартакіади школярів і товариства «Колос» Турійської територіальної громади. У  лютневі дні  Олександр Лемещук  та інструктор по спорту відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Юрій Борис організували і провели два баскетбольні турніри.

У старшій віковій групі в них взяли участь юні любителі цього виду спорту з п’яти ЗОШ І–ІІІ ступенів. У результаті напружених поєдинків, що проходили у спортзалі ДЮСШ, суддівське журі визначило таку трійку призерів: переможці – вихованці Кульчинської ЗОШ; друге й третє місця посіли відповідно представники Турійської школи-гімназії і Купичівського ліцею. Кращим гравцем цього турніру визнано кульчинця Андрія Леонця.

Баскетболісти з Перевал з наставником Олександром Троцем та директором школи Надією Біловус
Баскетболісти з Перевал з наставником Олександром Троцем та директором школи Надією Біловус

Турнір серед ЗОШ І– ІІ ступенів теж пройшов за участі п’яти команд. У цих змаганнях перемогу здобули баскетболісти з Перевал. Друге місце виборола команда мокрецької дев’ятирічки, третє – туропинської. Кращим гравцем турніру визнано Максима Фейдака із команди-переможниці.

Нагороди призерам і гравцям, а це кубки і грамоти, вручили інструктор зі спорту відділу освіти, молоді та спорту Юрій Борис і головний суддя змагань Олександр Лемещук.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024