Собаки, яких  підкинули на Турійський  ринок, чекають своїх господарів 

19 Лютого 2021, 16:00
1778

 Якось довелось побачити, як на околиці Турійська з багажника  пристойної автівки  двоє молодиків  вивантажували чималого собаку.

 Це був кандидат у «бродяжки», який мав просити хліба у працівників Турійської філії «Волиньобленерго», Турійського лісництва або у мешканців крайніх будинків вулиці Володимирської.

 Власники, очевидно, вирішили, що тут їхнього вже колишнього чотирапого друга прогодують, а, можливо, що на пожвавленій трасі він швидко знайде свою смерть. ..  

 Тоді  «собаколюби» зреагували на погрозу викласти в Інтернет фото згадуваного «процесу» і номер машини. Вони швиденько запхали собаку назад в багажник і поїхали. Тож оприлюднення подібних вчинків може бути дієвим…

 Вже більше місяця в центрі Турійська чекають своїх господарів двоє собак, яких ви бачите на фото, їх теж вивантажили з багажника, як кажуть – підкинули. Питання тільки: куди? Кому?


У сильні морози собак підгодовували на Турійському ринку. «Хлопчик» і «дівчинка»  миролюбні, лагідні, вони вірно чекають, коли  їх заберуть назад.

Можливо, хтось  впізнає своїх собак і одумається, або ж хтось знає горе-господарів. Тоді напишіть РайонТурійськ , ми звернемось до тих людей через соцмережі та через газету.

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024