«Історико-культурний комплекс «Вовчак – Волинська січ»  співпрацюватиме з службою зайнятості

12 Лютого 2021, 10:00
Василь Мазурик та Сергій Яровенко 1540
Василь Мазурик та Сергій Яровенко

Турійська районна філія Волинського обласного центру зайнятості  та Комунальний заклад «Історико-культурний комплекс «Вовчак – Волинська січ» мають багато спільного в реалізації ідей зайнятості місцевих людей.

Так, в минулому 2020 році на роботи тимчасового характеру  на Вовчак був направлений Михайло Наумчик, який навіть знявся  у новому історичному фільмі «Шлях поколінь». Про це на фейбук-сторінці філії повідомив виконувач обов'язків директора Сергій Яровенко.



Керівник комунального підприємства Василь Мазурик нещодавно  прочитав повідомлення щодо запровадженого Волинською обласною службою зайнятості проекту «Територія успіху», особливо зацікавила можливість долучення до цього проекту у сфері туризму.



 Тож відбулася  у філії центру зайнятості , в  ході якої партнери обговорили  перспективи залучення безробітних громадян, які перебувають на обліку в Турійській філії Волинського ОЦЗ до робіт тимчасового характеру та громадських робіт та  можливості  працевлаштування на постійні робочі місця.

По завершенню зустрічі Василь  Мазурик провів екскурсію заповідним місцем – колискою УПА.

 

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024