З порядку денного третьої сесії депутатів Турійської селищної ради

01 Лютого 2021, 10:00
1547

 

Затвердили зміни у структурі Турійської селишної ради, терцентру, прийняли програму, заслухали

звіти і звернення.

Тривалим в часі було обговорення питання «Про затвердження змін у структурі та чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Його директор Віктор Мазурак повідомив, що штатних одиниць зменшиться на чотири –  із 106 до 102  у зв’язку з тим, що Ружинська та Овлочинська сільські ради  відійшли до Ковельської та Оваднівської громад.

Депутати Юрій Пушкарський та Тетяна Андрійчук  провели  порівняльний аналіз діяльності терцентрів в Любешівському та Маневицькому районах.  Тож, проголосувавши за озвучене рішення, всі зійшлися на тому, щоб надалі вивчити на місцях ефективність роботи соціальних робітників. Директор терцентру погодився надати списки осіб, яких обслуговують, та списки робітників.

Ще одним питанням порядку денного стало затвердження цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021–2023 роки.  Інформували Юрій Борис, представник спортивної сфери Ту-рійської ТГ, та Олександр Лемещук, який представлятиме у  громаді ВФСТ „Колос”, він, зокрема, сказав, що програма потрібна в основному для того,  аби наші спортсмени тренувались і брали участь у змаганнях на виїзді.Олександр Лемещук  розповів про змагання, в тому числі школярів, що заплановані на найближчий час.

 Депутати проголосували за програму, а на майбутнє вважають за потрібне вивчити стан спортивних споруд громади. Також депутати вирішили надіслати спільне звернення до органів вищої державної влади України та Волинської облдержадміністрації про необхідність запровадження мораторію на зростання ціни природного газу та електроенергію. Профільна комісія з питань законності підготувала його текст за зверненнями депутатів селищної ради Юрій Пушкарського та Антоніни Гут.

Без заперечень депутати прийняли звіт директора «Інклюзивно-ресурсний центр» Тетяни Каліщук за минулий рік (відеозвіт центру розміщений на сайті селищної ради) та розглянули питання про створення Служби у справах дітей Турійської селищної ради

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024