Які питання розглядали депутати Турійської селищної ради на бюджетній комісії

12 Січня 2021, 18:00
1586 Джерело: Фейсбук

5 січня відбулося засідання бюджетної комісії Турійської селищної ради на якому розглянули три питання. 
Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці депутат селищної ради від партії «Сила і честь» Володимир Красуля
Як йдеться у дописі, третє питання стосувалося фінансово-господарської діяльності, структури та штатного розпису Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). 
Доповідав директор терцентру, депутат від ПП «За майбутнє», голова бюджетної комісії Віктор Мазурак.  Він ознайомив членів комісії та присутніх з штатним розписом апарату терцентру, відділення стаціонарного догляду для постійного проживання в селищі Луків, відділення організації надання адресної натуральної грошової допомоги, відділення соціальної допомоги в дома, відділення соціально – психологічної допомоги та відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

В дописі також йдеться про те, що до роботи терцентру у депутатів були питання, тож висновком комісії стало рішення, яке ініціював депутат від ВО «Батьківщина» Павло Корецький. 
  Усі  бажаючі депутати мають виїхати  в старостинські округи для перевірки роботи соціальних працівників, а старостам, до приїзду комісії, потрібно зібрати  відповідну об’єктивну інформацію від людей, які отримують допомогу.
У дописі на фейсбук-сторінці Володимир Красуля висловив свою особисту думку щодо роботи терцентру, зокрема, що її можна ставити за приклад іншим районам та написав: «Мене як депутата Турійської селищної ради ТГ, члена бюджетної комісії та депутата, який теж буде в складі «інспекційної» комісії, цікавить ваша оцінка діяльності Терцентру. Якщо позитивна - ставте в коментарях  «+», якщо негативна « - »  .  Опис негативної чи позитивної роботи теж приймається.   Все візьмемо до уваги»

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024