Двадцятирічний мешканець села Бобли виготовляв і продавав наркотики

02 Листопада 2020, 09:00
2547

У мешканця села Бобли правоохоронці вилучили 300 грамів наркотика канабіс.


За процесуального керівництва Турійського відділу Володимир- Волинської місцевої прокуратури  двадцятирічному мешканцю села Бобли повідомлено про підозру в неодноразовому придбанні, зберіганні з метою збуту й збуті особливо небезпечних наркотичних засобів (частина 2 статті  307 Кримінального кодексу України).

  Упродовж вересня-жовтня 2020 року правоохоронці зафіксували п’ять епізодів, коли він збував канабіс. Проце повідомила прокуратура Волинської області.

 У ході обшуку, що провели в оселі молодика у Боблах та в належному йому нежитловому приміщені в селі Соловичі 31 жовтня цього року, працівники поліції виявили й вилучили близько 300 грамів  наркотичного засобу, згортки з підготовленим до збуту канабісом та рослини коноплі.

1

 Чоловіка затримали в порядку статті  208 Кримінального процесуального кодексу України.

 Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.


 Правоохоронці також з'ясовують питання щодо наявності в  наркоторговця  спільників. Триває досудове розслідування.


  Зауважимо, що санкція  згадуваної статті кримінального кодексу  за неодноразове незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут особливо небезпечних наркотичних засобів передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024