Джерела безперебійного живлення Powercom: вибір та їх функціонал

24 Жовтня 2020, 11:00
968

Роботу електронних приладів можуть стабілізувати спеціальні пристрої. Ними є джерела безперебійного живлення powercom, які заодно забезпечують ідеальні умови для роботи техніки під час відключення електричної мережі.

Багато користувачів зіштовхувалися з раптовим відключенням електрики, але тепер цю проблему можна з легкістю вирішити.

Такі пристрої включають в себе спеціальні акумуляторні батареї, які при відключенні мережі активуються і дають заряд на техніку. Тим самим користувач може продовжити працювати за ПК або дивитися телевізор. Додатково ДБЖ гарантують захист від сильних перепадів, попереджаючи знос окремих деталей і поломку в цілому.

Різновиди захисної техніки

Непогані рішення формує компанія Powercom. На поточний момент пропозиції виробника включають кілька варіантів джерел:

  • Резервний. Нерідко його називають Standby. Завдяки простоті у виробництві має низьку вартість. Ідеальне рішення для персональних комп'ютерів. Акумулятор з легкістю дістається, змінюється і без проблем заряджається.
  • Лінійно-інтерактивний. Основою виступає попередній вигляд джерел, але додатково оснащується ступінчастими стабілізаторами. Вирівнювання перепадів відбувається навіть без переходу на акумулятор. Кожна модель доповнюється системою охолодження.
  • Безперервної дії. Попередньо відбувається зміна змінного струму на постійний, після чого формується вихід. Необхідні постійні витрати електрики, тому ККД у таких джерел найбільший.

Залежно від функціональних особливостей використовуваного обладнання підбирається конкретний вид джерела безперебійного живлення.

Поради щодо вибору

Ключові рекомендації до вибору позначені таким чином:

  • потужність;
  • кількість виходів;
  • ємність акумуляторів;
  • рівень шуму;
  • можливість обслуговування.

Ідеальні умови вибору і покупки пропонуємо магазин «220volt». В асортименті є величезна кількість пропозицій від компанії Powercom. На вибір пропонуються як джерела для дому, так і для промисловості. Незалежно від вибору і бюджету на покупку кожне з пристроїв своє завдання робить на 100% – захищає техніку і стабілізує мережу.

Доставка куплених джерел безперебійного живлення здійснюється по всій Україні. Оплата доступна як за фактом отримання, так і після оформлення замовлення за допомогою банківської карти. Якщо виникнуть питання, слід скористатися консультаціями і рекомендаціями від менеджерів магазину.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024