Практичний та професійний досвід  Ольги Черен послужить розвитку Турійської громади й кожного села  

19 Жовтня 2020, 20:00
2672

       Вже в неділю відбудуться місцеві вибори, про які так багато говорили і які  мають  змінити  не лише адміністративний статус Турійщини, а й головні  підходи місцевого самоврядування. 

Ми будемо обирати депутатів та голів ОТГ, яким довіримо владу на п’ять наступних років.  Кожен із заявлених  кандидатів, очевидно, має певну підтримку серед виборців, які вже визначились й готові відстоювати свою думку. Тож, зробивши вибір на користь Ольги Черен,  як голови Турійської об’єднаної територіальної громади, ми хочемо поділитись із земляками своїми міркуваннями, що спонукали до такого рішення 

Про це  написали у зверненні  за дорученням аграріїв Турійщини голова СВК Слава" Юрій Мацьоха, голова СВК "Батьківщина" Павло Корецький та голова ФГ "Перлина Турії" Володимир Яренчук.

«Перш за все, Ольга Черен  знає  всі проблеми селища та сіл, що увійдуть до складу Турійської  об’єднаної територіальної громади, - йдеться у зверненні , - знає специфіку роботи, адже майже  три скликання була депутатом та  очолювала Турійську районну раду, а останні пів року працює на посаді голови райдержадміністрації.   

 Народилась Ольга Черен  в селі Липа на Турійщині, і нині там  живе   з родиною. Щодня вона зустрічається зі своїми земляками і знає, чим живуть вони.   
 Ольга Миколаївна  дуже поміркована, толерантна й відверта людина, яка вміє дослухатися до порад та думок , працюючи в команді.   Вона   не боїться  брати на себе відповідальності  і знає, що потрібно робити,   аби    громада  нового  формату була успішною й комфортною для мешканців різного віку.  
 Кандидатка на посаду голови ОТГ, яку ми будемо підтримувати,  на ділі показала, що вміє згуртувати  людей в особливо непрості моменти.  Коли почались війна  на сході Україні, ми цілим районом збирали кошти й закупляли все необхідне для наших мобілізованих захисників, ремонтували техніку Володимир-Волинської бригади, доставляли на передову гуманітарну допомогу.  
 І це не один такий приклад,  коли  громада Турійщини під керівництвом Ольги Черен  спільними зусиллями вирішувала конкретні проблеми.

 Оцінивши  місцеві ресурси й активність наших людей, Ольга Миколаївна  розробила й долучилась до реалізації низки соціальних  проєктів , на  Турійщину  були залучені чималі грантові кошти.
  Ольга Миколаївна багато вчилась,  бачила зблизька, як працює місцеве самоврядування європейських країн та Сполучених Штатів Америки.  Її унікальний досвід з проектної діяльності  не раз був відзначений на державному рівні.
Турійщина – сільський регіон і  сьогодні ми всі добре розуміємо, що вона матиме  майбутнє, якщо в   наших селах  буде  розвиватись сучасна  інфраструктура, будуть створюватись нові   робочі  місця для молоді.

  Керівники сільськогосподарських підприємств,  аграрії , які працюють на цій землі, зобов’язані дбати про це й  оцінювати всі можливості. 
Тож розраховуємо на майбутню співпрацю з місцевою владою і робимо ставку на достойну людину на посаду Турійського селищного голови  Ольгу Черен. Також просимо  своїх земляків прийти на вибори й підтримати її кандидатуру» .
     

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024