Об’єдналися професіонали, щоб спільними зусиллями розбудовувати громади

14 Жовтня 2020, 15:00
2245

Народний депутат Вячеслав Рубльов під час робочої поїздки побував у селах Турійського району. На зустрічах він представляв кандидатів команди «За Майбутнє» та цікавився, як реалізовуються проекти фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».  

У селі Новий Двір для місцевого клубу закупили 63 стільці. Ще раніше придбали музичну апаратуру. Під час розмови із жителями Вячеслав Рубльов сказав:

«В Україні завершується процес децентралізації. Змінюються межі районів і постало питання: як і хто буде відстоювати інтереси громади. Дуже важливо, щоб ви мали своїх представників в органах місцевого самоврядування. У нашій команді зібралися професіонали, які вже зарекомендували себе у різних галузях. Голова районної ради Сергій Власюк йде першим номером у списку кандидатів до Турійської об’єднаної територіальної громади. Авторитетний та досвідчений управлінець 26 років був директором школи й добре знає проблеми освіти».


 

Народний депутат вважає, що Турійську пощастило з таким керівником як Ольга Черен. Він підтримує її як кандидата на голову ОТГ. Ольга Черен показала себе ефективним менеджером очолюючи районну раду і адміністрацію.

Кандидат на посаду голови Турійської громади розповіла про свої плани щодо розвитку медицини:

«Ми не закрили інфекційне відділення, а тимчасово призупинили його роботу. Всю лікарню передаємо на баланс селищної ради. Спільними зусиллями нашого народного депутата Вячеслава Рубльова та Володимира Яренчука оновили рентгенобладнання. За бюджетні кошти купили апарат штучної вентиляції легень, маємо кисневий концентратор. Наша лікарня готова приймати третю хвилю хворих на коронавірус».


 
 

Ольга Черен пояснила як буде вирішувати проблему з перевезенням мешканців маленьких селах – потрібно придбати автобус. Також планує створити комунальну установу для благоустрою кладовищ, які обслуговуватимуть 52 села майбутньої ОТГ.

На зустрічі в Осьмиговичах народний депутат розповів про започатковану ним ініціативу – відкриття аптечних пунктів у віддалених селах Горохівського району.

«Планів чимало, але їхня реалізація залежить від вашого вибору. Якщо ви проголосуєте за тих людей, які знають і вміють, то буде підтримка на рівні громади, обласної ради і Верховної Ради», – запевнив Вячеслав Рубльов.

Знані аграрії і чинні депутати Володимир Яренчук та Роман Микитюк балотуються у Волинську обласну раду.

Володимир Яренчук звернувся з проханням підтримати Ольгу Черен й стисло та влучно охарактеризував її: «Честь, доброта й уміння працювати. Вона знає як вигравати проекти, в які двері стукати й як потрібно розбудовувати громаду».

Роман Микитюк пояснив, чому він йде на вибори з цією командою: «Як каже наш лідер Ігор Палиця: «Нас дістало!», тому ми й об’єдналися, щоб спільними зусиллями розбудовувати громади, зробити успішною Волинь та заможною Україну! Переконливо прошу підтримати партію «За Майбутнє» – №10 у списку до обласної ради».

 

Помічник народного депутата та представник фонду «Тільки разом» Василь Шудрук балотується до Ковельської районної ради: «Ми закупили нові сучасні дошки для учнів першого класу всього Турійського району. Фонд виділив 100 тисяч гривень. Знаю першочергові потреби наших шкіл й буду їх вирішувати».

Щирою та відвертою вийшла розмова у Маковичах, адже це рідне село Ольги Черен. Як пояснив Вячеслав Рубльов, щоб виконати пріоритетні завдання –  розвиток і підтримка освіти та медицини – потрібні чималі кошти. Вже працює підприємство «Волиньприродресурс», яке буде наповнювати бюджет Волинської області. У Маневицькому районі розпочато видобуток бурштину, який реалізовуватимуть на аукціонах й таким чином буде наповнюватися обласний бюджет.

Кандидатом у депутати від партії «За Майбутнє» балотується педагог із Маковичів Тетяна Стицюк.

У Купичеві Вячеслав Рубльов зустрівся з молоддю. Активні й небайдужі юнаки й дівчата задавали чимало питань й отримали вичерпні відповіді від народного д

Вчитель фізкультури Роман Красак приєднався до команди Ігоря Палиці й підтримує ідеї партії «За Майбутнє», адже хоче відкрити у Купичеві Центр дозвілля для молоді. У селі немає будинку культури. Його можна зробити у приміщенні гуртожитку, яке нині руйнується. Тому педагог балотується кандидатом у депутати до Турійської ОТГ щоб втілити такі соціально значимі ідеї в життя. А його колега, заступник директора Купичівської школи Олександр Парфенюк прагне захищати інтереси мешканців малих сіл. Щоб вони не залишилися обділеними у новій великій громаді.


 

У Соловичах у школі в історичному музеї за клопотанням народного депутата встановили двері. Педагоги та учні переконалися: Вячеслав Рубльов виконує свої обіцянки. У цьому селі від партії «За Майбутнє» на вибори йде місцевий підприємець Лариса Кашуба. Їй вручили посвідчення кандидата у депутати Турійської об’єднаної територіальної громади.

«У нас волинська команда з чолі із Ігорем Палицею. Добре знаємо його як активного та харизматичного політика. Люди поважають народного депутата Вячеслава Рубльова та відомих аграріїв Романа Микитюка і Володимира Яренчука. Вони достойні знову бути нашими представниками в обласній раді. Я, як депутат громади буду вирішувати проблеми благоустрою села», – зазначила Лариса Кашуба.

1

 

Приємний подарунок отримали учні із села Дуліби – акустичну колонку від фонду «Тільки разом». Директор школи Вікторія Радобенко розповіла про реалізацію проектів та залучення коштів із різних бюджетів. Завдяки цьому перекрили школу, відремонтували ФАП, замінили котел. Керівник навчального закладу балотується кандидатом у депутати до ОТГ з новою політичною силою, бо саме за цією партією майбутнє і сподівається на плідну співпрацю з іншими депутатами у Турійській громаді. 

У Мокреці зустріч була біля занедбаного сільського будинку культури. Оглянувши його, Вячеслав Рубльов розповів з чого розпочиналося відновлення такого зруйнованого закладу у Копачівській громаді три роки тому, коли він ще був депутатом обласної ради. Тепер завершується ремонт сучасного оновленого будинку культури з бібліотекою.

У селі від команди «За Майбутнє» балотується директор школи Володимир Квашук. Педагог вболіває за рідне село й буде відстоювати й захищати інтереси жителів у новій громаді. 

Олег Тодоровський

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024