Розповіли, як працює відділення «Укрпошти»  у Турійську

13 Жовтня 2020, 09:00
3228

 

 В особливо людні дні турійські поштовики обслуговують  до сотні клієнтів.

Про це розповіла для  Район.Турійськ  заступниця  начальниці  поштового відділення  «Турійськ»  Алла Драгун.

Колектив тут жіночий і порівняно невеликий – крім начальниці  й заступниці, оператор та три листоноші.


 

Працює відділення тепер у всі дні, крім  неділі.  У понеділок – п’ятницю з 8:00 до 18:00, без  обідньої перерви,  в суботу  – з 8:00  до 16:00,  без обідньої перерви.  

За словами Алли Драгун, турійські  поштовики  виплачують пенсії та соціальні допомоги, проводять всі комунальні платежі, страховки,  здійснюють грошові перекази й поштові відправлення, також поповнюють  рахунки мобільних телефонів,  передплачують, продають  та  розносять періодичні видання.


 

 Карантинні обмеження на кількість відвідувачів  відділення зв’язку не вплинули. Правда, чекати черги  їм доводиться іноді й на вулиці.  Заходять до зали  по кілька чоловік, обов’язково  в масках. 


 

У листонош свій режим роботи,  для них чи не найнапруженіший день – четвер, коли виходить більшість газет та журналів.  Тоді кожна  розносить і до 300 примірників. Розкладати доводиться по будинках,  поштові ящики, що залишились по Турійську,  можна перерахувати на пальцях двох рук.


 

Листоноші зауважили, що є турійчани, які з власної ініціативи й власним коштом поремонтували й пофарбували ящики, написали на них номери.   Це мешканці провулку  Надрічного, що в Містечку,  та провулку Першотравневого.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024