ТОП 10 мультфільмів: що переглянути з дітьми під час карантину

18 Березня 2020, 20:00
3220

Через пандемію коронавірусу у світі закрили десятки кінотеатрів. Обмежувальні заходи ввели і в Україні, відтак всі молоді батьки опинились зі своїми дітьми на карантині. Ми підібрали найкращі мультфільми, які вже оцінили кіномани.

Мультфільми полюбляють переглядати не тільки діти, але й дорослі. Відтак глобальний агрегатор Rotten Tomatoes склав рейтинг анімованих фільмів, які вже встигли оцінити кіномани різного віку, пише Канал24. То ж які мультфільми пропонують подивитись глядачі – дізнавайтесь у добірці.

«Історія іграшок 4» (2019)

Улюблені герої Pixar – ковбой Вуді, астронавт Базз, тиронозавр Рекс, песик Слінкі та інші іграшки – повернулись на телеекрани з новими пригодами. Цього разу їм доведеться перебратись в будинок своєї нової господині Бонні. 

«Історія іграшок 4»: дивіться трейлер 

«Людина-павук: Навколо всесвіту» (2018)

Любителі коміксів були в захваті не тільки від фільмів Marvel, але й від мультфільму "Людина-павук: Навколо всесвіту". Юний Пітер Паркер живе у Нью-Йорку та рятує людей від зловмисників. Однак, виявиться, що екіпірування супергероя носить не тільки він. 

«Людина павук: Навколо всесвіту»: дивіться трейлер 

 

«Думками навиворіт» (2015)

Поведінку звичайної 11-річної школярки Райлі визначають базові емоції – Радість, Сум, Страх, Гнів і Відраза. Ці емоції живуть у свідомості школярці та кожного дня допомагають їй приймати рішення і долати труднощі. 

«Думками навиворіт»: дивіться трейлер 

«Коко» (2017)

Хлопчик Мігель живе у родині чоботарів та мріє стати музикантом. Однак, щоб здійснити свій задум та переконати родичів, що музика – це не зло, йому доведеться дізнатись таємниці свого роду. Із псом-поводирем Мігель вирушить у Країну Мертвих, де на нього чекатиме чимало пригод.

«Коко»: дивіться трейлер 

«Білосніжка та семеро гномів» (1937)

І як же обійтись без доброї казки, яка підкорить глядачів з перших хвилин перегляду. Знамениту історію про Білосніжку екранізували ще у 1937 році. Мультфільм здобув чимало нагород, зокрема, «Оскар».

«Білосніжка та семеро гномів»: дивіться фрагмент 

«Суперсімейка 2» (2018)

Мультфільм є продовженням «Суперсімейки» 2004 року. За сюжетом, родина супергероїв хоче повернутись до звичного життя, однак нова загроза змушує їх повернутись до справи.

«Суперсімейка 2»: дивіться трейлер 

«Пригоди Паддінгтона 2» (2017)

Комедія є продовженням фільму 2014 року. За сюжетом, ведмідь Паддінгтон оселяється у будинку родини Браун. Коли ж головного героя заарештовують за крадіжку, його друзі об'єднуються, щоб виправдати ведмедя та знайти винних. 

«Пригоди Паддінгтона 2»: дивіться трейлер 

«Зоотрополіс» (2016)

Оскароносний мультфільм розповідає про місто Зоотрополіс, яке поділене на різні райони за його місцевими жителями. Коли ж до служби у поліцію приходить Джуді Гоппс, стає зрозуміло, що кролику складно здобути репутацію хорошого правоохоронця серед громил. 

«Зоотрополіс»: дивіться трейлер 

«Історія іграшок 2» (1999)

Шериф Вуді випадково потрапив на розпродаж речей родини Енді. Тепер улюблена іграшка може бути продана в японський музей. Тому всі його друзі згуртовуються, щоб врятувати Вуді. 

«Історія іграшок 2»: дивіться трейлер 

 

«Вперед і вгору» (2009)

Це дивовижна історія про буркотливого пенсіонера та хлопчика-скаута, які відправились у подорож на літаючому будинку. 

«Вперед і вгору»: дивіться трейлер 

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024