Судили чоловіка, який викрав бойлер у дитячому садку Турійського району

12 Лютого 2020, 10:48
1060

Жителя Локачинського району, судили за крадіжку водонагрівача (бойлера) марки «Classic» об`ємом 80 літрів, вартість якого – 560 гривень.

Чоловік знаходячись у дошкільному навчальному закладі «Сонечко», що в селі Купичів Турійського району Волинської області, викрав належний Купичівській сільській раді Турійського району водонагрівач. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Злочин кваліфіковали за частиною першою статті 185 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Між потерпілими та підсудним уклали угоду про примирення. Чоловік визнав, що скоїв злочин передбачений частиною першою статті 185 КК України і щиро розкаюється у вчиненому. Завдану потерпілому злочином майнову шкоду повністю відшкодували. 

Чоловіку призначили покарання у вигляді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Читайте також: Чоловік, якого зловили п'яним за кермом у Турійську, заплатить понад 10 тисяч штрафу

Речові докази, а саме водонагрівач (бойлер) марки «Classic» об`ємом 80 літрів, який знаходиться на відповідальному зберіганні у представника потерпілого – повернути Купичівській сільській раді Турійського району Волинської області.

Читайте також: Волинян закликають підтримати атовця, якого підстрелив п’яний офіцерСудили жителя Турійщини, який хотів викрасти 20 літрів палива на фермерському господарстві

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024