Оштрафували чоловіка, який у Турійську облаяв поліцейських

04 Січня 2020, 15:31
Фото ілюстративне 1352
Фото ілюстративне

Суддя Турійського районного суду Роман Тітівалов розглянув матеріали, які надійшли від Турійського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який нецензурно висловлювася та вчинив злісну непокору законній вимозі поліцейського.

Слухання справи відбулось 26 грудня. Про це йдеться у постанові суду.

5 жовтня о 18:20 підсудний, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння у громадському місці на вулиці Луцькій в селищі Турійськ, висловлювався нецензурною лайкою в адресу поліцейських, чим порушив громадський порядок і спокій громадян.

«Крім того, чоловік образливо чіплявся до поліцейських, на законну вимогу поліцейського припинити правопорушення не реагував, висловлювався нецензурними словами, погрожував фізичною розправою, чим вчинив злісну непокору законній вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків», – йдеться у матеріалах справи.

У судовому засіданні підсудний свою вину у вчиненні зазначених правопорушень визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому, просив суворо не карати.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтями 173, 185 Адміністративного кодексу, та застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 255 гривень. Також він заплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 384 гривні.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024