Як відсвяткували День ЗСУ у Купичівському ліцеї. ФОТО

07 Грудня 2019, 14:59
4655

На урочистий захід в Купичівський ліцей завітали голова Турійської районної ради Ольга Черен, військовий комісар Турійського районного комісаріату Антон Нестеренко, представники методичного кабінету, директори навчальних закладів району, учасники антитерористичної операції, жителі села.

Про це повідомляють на facebook-сторінці Турійської РДА.

День Збройних сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери різних військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора. Традиційно щороку День Збройних сил України відзначається 6 грудня.

1

1

Святковий настрій та музичні номери усім присутнім подарували учні та вчителі ліцею. Національно-патріотичне виховання не тільки актуальна потреба часу, а й запорука духовного розвитку нації. Тому вчителі на чолі з директором ліцею, як приклад, строєвою ходою та піснею розпочали огляд-конкурс.



Свято продовжилось дитячими виступами. Понад 250 учнів крокували загонами під музику маршу парадним строєм перед присутніми. У всіх своя форма, речівка і стройова пісня. В кожному виступі відображалось військово-патріотичне виховання підростаючого покоління, любов до Батьківщини, її героїчного минулого та готовність стати захисниками рідної землі.







1

Серед усіх найбільше хвилювалися першачки, адже вони вперше взяли участь у такому масштабному заході.


1

Журі високо оцінило вміння та навики дітей обравши переможців, які були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

1

1




Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024