Похолодання на Волині: 4 ідеї для тих, кому не вистачає натхнення взимку

22 Листопада 2019, 11:48
4511

За вікном темнішає усе раніше, вітер холоднішає, і приводів радіти життю стає менше. Хтось знаходить порятунок у цукерках і серіалах, але, якщо навесні ви плануєте влізти в улюблені джинси, забудьте про цей варіант.

За вікном темнішає усе раніше, вітер холоднішає, і приводів радіти життю стає менше. Хтось знаходить порятунок у цукерках і серіалах, але, якщо навесні ви плануєте влізти в улюблені джинси, забудьте про цей варіант. Адже є ще мінімум 5 цікавих способів побороти нудьгу!

Влаштуйте шопінг

Доведено: у людей, які не тішать себе подарунками, емоційне вигорання настає швидше. Купіть новий парфум, обов'язково з нотами ванілі або цитрусових, – вони піднімають настрій і позбавляють стресу. Або підберіть красивий жіночий кардиган на Kasta.ua, щоб створити кілька нових «теплих» аутфітів. Про продуктові відділи теж не забувайте – взимку нам потрібні особливі смаколики: червона рибка і мигдаль, насичені вітаміном Д (саме він відповідає за гарний настрій), вітамінні чаї та чорний шоколад, що активізує роботу мозку.

Створіть затишну атмосферу в оселі

Коли на вулиці завірюха і сірість, важливо правильно організувати домашній простір. Поставте вазу з квітами жовтого або бордового кольору (можна використовувати штучні квіти, їх легко знайти в онлайн-магазинах для дизайнерів і флористів), повісьте на вікні тайські ліхтарики в теплій гамі або
постеліть на підлогу доріжку з затишним скандинавським візерунком. А на поличці залиште місце для аромалампи з ефірним маслом жасмину – воно знімає напругу і допомагає розслабитися.

Почніть бігати

Або хоча б ходити по 30–40 хвилин після роботи. Це набагато цікавіше, ніж крокувати на біговій доріжці в спортзалі, а потужна вентиляція легень дасть заряд бадьорого настрою. Головне, дихати через ніс, щоб не застудитися! Вся справа в тому, що під час активності на відкритому повітрі з організмом відбувається маса корисного: поліпшується кровообіг, до клітин активніше надходять поживні речовини, а в крові зростає вміст серотоніну – гормону радості. Бонусом можна позбавитися кількох зайвих кілограмів і навесні з легкістю вдягнути стильні штани для чоловіків або спокусливий сарафан.

Щодня робіть щось нове

Похід із родиною на балет «Лускунчик», вилазка на природу з фотоапаратом або дегустація еклерів у кондитерській – головне, щоб був ефект новизни. Знаючи, що кожен новий день приноситиме щось нове, у вас не складеться враження рутини і «дня бабака».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024