Учні з села Соловичі вивчали правила дорожнього руху

20 Листопада 2019, 18:12
1460

Турійські поліцейські навчали учнів загальноосвітньоої школи села Соловичі правилам дорожнього руху.

Про це інформують на facebook-сторінці Турійського відділення поліції.

Старший інспектор з ювенальної превенції Турійського відділення поліції Юлія Кабарчук провела бесіду з учнями загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів селі Соловичі Турійського району.

Під час бесіди учні дізналися про основні причини дорожньо-транспорних пригод у Турійському районі. Разом з школярами школи були обговорені правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів. Також наголосили, що у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе. Й за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху, а велосипеди мають бути обладнанені звуковим сигналом та світлоповертачами.

1

Також діти зацікавилися роботою поліцейських, тому зі старшокласниками поліцейська провела профорієнтаційну роботу, розповівши про вимоги до кандидатів на вступ у навчальні заклади МВС та на вакантні посади до підрозділів Національної поліції.

Наприкінці бесіди поліцейська звернулася до дітей з проханням дотримуватися особистої безпеки та безпеки на дорозі, бути ввічливими з оточуючими та не порушувати законодавства України.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024