У Турійському районі поліцейські проаналізували співпрацю з ОТГ

16 Жовтня 2019, 12:34
Поліцейський офіцер громади 1344
Поліцейський офіцер громади

В рамках відкритих зустрічей із представниками органів місцевого самоврядування заступниця начальника ГУНП у Волинській області Наталя Пасічник зустрілася із першим заступником голови Турійської РДА Леонідом Марчанчином та головою Турійської районної ради Ольгою Черен

Про це повідомляють на офіційному сайті Національної поліції.

На зустрічі також були пристуні Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, Луківський селищний голова Анатолій Климук. Під час розмови обговорили виконання заходів, які проводить поліція для забезпечення правопорядку та попередження правопорушень. 

«Тісна співпраця з населенням, територіальними громадами та громадськими об'єднаннями є одним із пріоритетів діяльності поліції», – зазначила Наталя Пасічник. 

Йшлося також про втілення пілотного проекту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». Так, на базі Львівського державного університету внутрішніх справ розпочали навчання 30 волинських поліцейських, котрі пройшли конкурсний відбір в рамках цього прокту.

Протягом понад двох місяців майбутні офіцери громад вивчатимуть спеціальний підготовчий курс, розроблений українськими та міжнародними експертами. Відбір проводили у три етапи й він передбачав профільне тестування, індивідуальні співбесіди та дослідження на поліграфі.

Наталія Пасічник цього ж дня також зустрілася із головою Люблинецької об’єднаної територіальної громади Наталією Сіховською.

Читайте також: Турійська поліція викрила осіб, які обікрали магазин в районі

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024