У Турійську говорили, чи готові заклади освіти до нового навчального року

27 Серпня 2019, 10:19
Чи готові заклади освіти до нового навчального року 1216
Чи готові заклади освіти до нового навчального року

У Турійській РДА відбулося засідання колегії райдержадміністрації.

Окрім членів колегії, у засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів адміністрації, установ та організацій району, сільські та селищні голови. Пишуть на сайті РДА.

На засіданні порушили кілька важливих для району питань. Зокрема, начальниця відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Надія Матвіюк, Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та Луківський селищний голова Анатолій Климук прозвітували про підготовку закладів освіти району до нового 2019-2020 навчального року.

Головна спеціалістка з управління персоналом райдержадміністрації Олена Чабанчук проінформувала про стан роботи з персоналом в райдержадміністрації.

Заступниця директорки Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості  Наталія Лучук доповіла про  стан ринку праці та виконання Програми зайнятості населення району за перше півріччя 2019 року.

Сільський голова  Туличівської сільради Василь Білецький прозвітував про роботу по виконанню делегованих повноважень органів виконавчої влади та дотриманню чинного законодавства.

На завершення члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.          

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024