В районному центрі зайнятості розповіли про переваги та оплату  військової служби

18 Лютого 2019, 11:06
В районному центрі зайнятості розповіли про переваги та оплату  військової служби 1052
В районному центрі зайнятості розповіли про переваги та оплату  військової служби

На підставах співпраці в Турійській філії ЦЗ відбувся діалог з начальником відділення комплектування Турійського військового комісаріату Михайлом Карпуком.

Говорили про терміни та умови контракту військової служби, безплатне забезпечення речовим майном, виплати грошової компенсації за житло тощо. Про це інформують на Facebook-сторінці установи.

Не могли оминути й тему заробітної плати. З 2019 року грошове забезпечення у сухопутних військах становить 10 тисяч гривень, в десантно-штурмових – 11 тисяч, у силах спецоперацій будуть платити від 12 тисяч гривень.

Повідомили також про переваги військової служби:  гарантоване підвищення грошового забезпечення у ході просування по службі, додаткова щомісячна виплата у разі участі в операції об’єднаних сил, виплата одноразової грошової винагороди після укладення першого контракту, щорічна матеріальна допомога на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань.

Окрім того,  начальниця відділу Турійського бюро правової допомоги Анна Сидько проконсультувала щодо умов виділення земельних ділянок під будівництво та пільги для військовослужбовців.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024