Турійським випускникам допомогли з вибором професії

18 Березня 2018, 18:37
Фахівці Турійського районного центру зайнятості провели черговий профорієнтаційний квест 1747
Фахівці Турійського районного центру зайнятості провели черговий профорієнтаційний квест

Фахівці Турійського районного центру зайнятості провели черговий профорієнтаційний захід.

У п'ятницю, 16 березня, фахівці Турійського районного центру зайнятості провели профорієнтаційний захід «Твоє професійне рішення» в рамках профінформаційного квесту «Твій вибір». Участь у квесті брали учні випускних класів загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Дуліби. Про це йдеться у дописі групи «Турійський районний центр зайнятості» у Facebook.

Мета заходу – сформувати правильну мотивацію випускників до вибору майбутньої професії, сприяти розвитку їх пізнавальної діяльності, самостійності, стимулювати до самопізнання та надати молоді достовірну інформацію щодо професій, які нині затребувані на ринку праці.

Основний акцент зробили на вибір учнями робітничих професій. Діти отримали інформацію про роль робітничих професій, оскільки сучасний ринок праці характеризується стабільним попитом на робітника – професіонала. Популяризація робітничих професій – один із засобів подолання проблем масового безробіття та відсутності кваліфікованих робітників на ринку праці. Випускники отримали інформаційно-роз’яснювальні матеріали, які допоможуть зорієнтуватись у світі професій та вибрати саме свою. 

Зокрема, директор районного центру зайнятості Олександр Швець поспілкувався із сином загиблого учасника АТО Тарасом Ващенею, який повідомив про своє бажання навчатись за професією свого батька - ветеринарний лікар.

Фахівці Турійського районного центру зайнятості провели черговий профорієнтаційний квест
Фахівці Турійського районного центру зайнятості провели черговий профорієнтаційний квест

 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024