Серед турійчан шукають нових представників патрульної поліції

15 Березня 2018, 18:30
Серед турійчан шукають нових представників патрульної поліції 2271
Серед турійчан шукають нових представників патрульної поліції

У Турійському РЦЗ відбувся черговий ярмарок професій.

Ярмарок професій щодо набору у патрульну поліцію  відбувся у середу, 14 березня, у Турійському районному центрі зайнятості. Про це йдеться у дописі групи  «Турійський районний центр зайнятості» у Facebook.

Участь в заході взяли інспектори роти №2 батальйону Управління патрульної поліції у Волинській області, лейтенанти поліції Юлія Гірдвілліс та Роман Ткачук. Вони ознайомили присутніх з основними вимогами до кандидатів на службу у патрульну поліцію. А їх й справді чимало: успішне проходження медичної комісії та психологічних тестів, відсутність судимості, наявність прав категорії «В» або ж підтверджуючий документ про те, що кандидат на момент подачі документів являється слухачем автошколи, повна середня або вища освіта, відповідна фізична підготовка, моральна стійкість, вік від 18 до 40 років, громадянство України, вільне володіння українською мовою.

Заробітню плату обіцяють теж немаленьку – від восьми тисяч гривень. Також гарантують забезпечення уніформою. 

Обов'язки новоспечених поліціянтів полягатимуть у тому, щоб чергувати на визначеній території. Робити це можна як пішки, так і на відповідному транспорті. Професійну підготовку проведуть у навчальних центрах міста Львова та у селі Сокиричі.

 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024