Турійська лікарня отримає обладнання від Світового банку

07 Березня 2018, 20:35
Турійська лікарня отримає обладнання від Світового банку 2512 Джерело: www.facebook.com
Турійська лікарня отримає обладнання від Світового банку

Турійська районна центральна лікарня отримає обладнання для неінвазивних  досліджень серця .

У понеділок, 5 березня, на Волині підписали договірну угоду «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів (1 фаза)». Угода діє в рамках реалізації субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». Про це повідомляють у дописі групи «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу - Волинська ОДА» у Facebook.

Розчерки пера під документами поставили начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк та директор товариства з обмеженою відповідальністю «ІМЕСК» Максим Кетько.

Новинки отримають Луцька міська клінічна лікарня, Волинська обласна клінічна лікарня, кардіологічні відділення Ковельської та Камінь-Каширської центральних районних і Нововолинської міської лікарень, Волинського обласного госпіталю ветеранів війни, центральні районні лікарні Волинської області, зокрема Турійська центральна районна лікарня.

Розподіл обладнання здійснювали, враховуючи забезпечення медичних закладів вторинного і третинного рівня обладнанням та розхідними матеріалами для лікування серцево-судинних захворювань. Для поставки усієї техніки фірма має 120 днів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024