Маковичі: школярам розповіли, як правильно обрати професію

20 Січня 2018, 12:15
2513

Фахівці Турійського районного центру зайнятості 19 січня 2018 року провели профорієнтаційний урок «Твоє професійне рішення» в рамках профінформаційного квесту «Твій вибір» для учнів Маковичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Метою заходу було виявлення і формування правильної мотивації до вибору професії, сприяння розвитку їх пізнавальної активності, самостійності, стимулювання до самопізнання, надання молоді всебічної та актуальної інформації про професії, що користуються попитом на ринку праці. Про це повідомляє Турійський РЦЗ.

Під час проведення зустрічі було наголошено про те, що для кожної молодої людини професійне самовизначення – друге народження, яке багато в чому визначає подальшу долю. Саме вибір майбутньої професії для випускників загальноосвітніх шкіл – це складне завдання, впоратися з яким самому важко, але на допомогу  приходять спеціалісти служби зайнятості.

Присутнім також було роздано інформаційно - роз’яснювальні матеріали: що треба знати коли обираєш професію, як обрати професію майбутнього, пізнавальний гороскоп професій, які допоможуть зорієнтуватись у світі професій та вибрати саме свою. Все це надасть можливість для  усвідомлення вибору професії як передумови розвитку особистості, вияву в повній мірі своїх здібностей, та якнайефективніше застосувати свої знання, уміння та навички.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024