Турійськ: рятувальники провели рейд у лісосмузі

13 Жовтня 2018, 11:09
Під час рейду 1132
Під час рейду

Співробітники Турійського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області провели рейд щодо запобігання виникнення пожеж у лісових масивах та парках Турійського району.

Рятувальники провели рейд у лісосмузі, яка знаходиться поряд з опорним закладом НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» селища Турійськ, – повідомляють у Турійському РС У ДСНС України.

Фахівці ДСНС наголошували на тому, що у більшості випадків лісові пожежі виникають через необережність людей: непогашеного вогнища, кинутого недопалка. Розводячи багаття, люди не завжди дотримуються елементарних правил пожежної безпеки, що у свою чергу може призвести до лісової пожежі,  наслідки якої важко передбачити.

Особливу увагу акцентувалли на дотриманні правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісових насадженнях, а саме: в суху пору року і в пожежонебезпечних місцях розпалювати вогнище категорично заборонено.

Наприкінці рейдового заходу рятувальники Турійського районного сектору У ДСНС області вручили відпочиваючим інформаційні листівки та наголосили, що у випадку виникнення надзвичайної ситуації необхідно відразу звертатися за допомогою до Служби порятунку «101».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39