Луківська громада отримала новий шкільний автобус

12 Жовтня 2018, 19:00
Нові шкільні автобуси 1227
Нові шкільні автобуси

Шість новеньких шкільних автобусів «Богдан» вирушили сьогодні в різні райони Волині, щоб перевозити дітей у навчальний період.

Урочисте вручення транспортних засобів відбулося 12 вересня на Київському майдані у Луцьку.

Нові шкільні автобуси отримали Рівненська, Колківська, Павлівська, Боратинська та Луківська ОТГ, а також Маневицький район.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко зазначив, що нові автобуси створять дітям, які змушені добиратися до школи, комфортні умови. Окрім того, чиновник подякував підприємству «Богдан Моторс», яке успішно функціонує на території краю та випускає таку сучасну техніку.


 

Голова Маневицької районної адміністрації Андрій Линдюк, під час вручення йому ключа від автобуса зауважив, що сьогоднішній день для дітей є справжнім святом. 

«Якщо на початку 2015 року в Маневицькому районі на потреби учнів використовувалося 9 шкільних автобусів, то на сьогодні, включаючи і об'єднані територіальні громади і всю територію району, вже буде 19 шкільних автобусів. Кількість зросла суттєво. До речі, транспорт дуже надійний, якісний і зручний, діти нам дуже дякують. Наші автобуси бачили закордонні партнери і дивувались, бо в них таких немає. Зараз в одному опорному навчальному закладі буде по 4 шкільні автобуси. Якщо ще в 2014 році майже 200 дітей підвозив один автобус, старенький, не адаптований, то сьогодні їх вже 4. Ми дійшли до того, що на 1 населений пункт - 1 шкільний автобус», - розповідає Андрій Линдюк.

Андрій Линдюк,
Андрій Линдюк,

 

Олександр Савченко вручав ключі від автобусів представникам громад, після чого всі охочі вирушили оглядати транспортні засоби. Після урочистого вручення, водії вирушили додому на новеньких автобусах.





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром