Кожен першокласник Турійського району отримає набори LEGO «6 цеглинок»

26 Липня 2018, 10:00
3352

Уже з  1 вересня 2018 року для навчання в школі кожен першокласник Турійського району отримає набори LEGO «6 цеглинок», які вже доставлені в район.

Про це повідомляє відділ інформаційно-внутрішньої політики та організаційної роботи апарату Турійської райдержадміністрації.

«Шість цеглинок» – це технологія навчання, яка допоможе учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити. LEGO дозволяє дітям у формі пізнавальної гри робити багато важливих відкриттів, отримувати знання, розвивати необхідні навички. Конструктор відкриває величезні можливості для дитячої творчості, адже учні можуть побудувати певну модель чи конструкцію для демонстрації доказу своєї ідеї, вивчати певні процеси та механізми через конструювання.

Усі конструктори надали The LEGO Foundation абсолютно безкоштовно, на підставі Меморандуму про взаєморозуміння між організацією та Міністерством освіти і науки України. 

Конструктори LEGO застосовуватимуться, як дидактичні матеріали так і для впровадження методик ігрового та діяльнісного навчання.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024