У Турійську відбувся семінар, присвячений трудовій міграції

25 Липня 2018, 10:00
1289

Сьогодні уже нікого не здивуєш тим, що більшість українських родин працюють за межами нашої країни. І тому кожен з них повинен вміти правильно зорієнтуватися в разі порушення його прав і свобод. Легковажне ставлення до працевлаштування за кордоном може принести багато неприємних «сюрпризів».

Про це зазначається на сторінці Турійського центру зайнятості у Фейсбук.

Щоб уникнути таких проблем як порушення ваших прав з боку роботодавця, або навіть трудова експлуатація, ви повинні знати свої права і бути готовими захистити їх. Саме цьому був присвячений профінформаційний семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці» в Турійській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Фахівчиня з соціальної роботи відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді територіального центру обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району Горбатюк Ольга вказала на основні причини трудової міграції її можливі наслідки, навела порівняльні статистичні дані, зауважила, що трудова міграція спричиняє негативні демографічні наслідки, руйнує родини. 

«Згода на роботу без оформлення трудових відносин або з виплатою зарплати «у конверті» – це крок назустріч до невизначеності. Ваша легальна робота, ваша легальна зарплата – ваш гарантований державою соціальний захист!», – наголошують у центрі.

 



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром