Турійськ: у поліцейському відділку провели День відкритих дверей

18 Травня 2018, 12:55
День відкритих дверей у поліцейському відділку 2174
День відкритих дверей у поліцейському відділку

На гостини до правоохоронців завітали учні загальноосвітньої школи із села Кульчин. Вони ознайомилися з роботою поліцейських, поспілкувалися з керівництвом відділення, дільничними офіцерами поліції, співробітником ювенальної превенції.

Керівник Турійського відділення поліції Анатолій Дружук та його заступник Вячеслав Мартинюк розповіли дітям про структуру, завдання та особливості роботи служб поліції. Гостям продемонстрували роботу поліцейських від надходження повідомлення про подію від службу «102» до чергової частини та на планшет працівників поліції до здійснення виїзду й реагування працівників поліції на повідомлення. Про це повідомляють у Турійському відділенні поліції Волинської області.

Поліцейські  ознайомили школярів із порядком прийому заяв. Показали ізолятор тимчасового тримання затриманих осіб, а також штраф майданчик.

З школярами також зустрілася старший інспектор ювенальної превенції Юлія Давидович. Вона провела з підлітками профілактичну бесіду щодо правил поведінки та відповідальності за вчинення адміністративних та кримінальних проступків.

«Діти дізналися, що таке злочин, адміністративне правопорушення, крадіжка, грабіж, а також з якого віку наступає адміністративна та кримінальна відповідальність»,  – зазначила Юлія Давидович.

Дільничний інспектор поліції Богдан Беднаровський розповів школярам про особливості служби дільничних офіцерів поліції. Він акцентував увагу на  відповідальності  за розпивання алкогольних напоїв та куріння в заборонених місцях, недопущенні порушень дисципліни в навчальному закладі, дотриманні правил дорожнього руху.

«Важливо забезпечувати належне правове виховання молодих людей. Усвідомлення неминучості відповідальності за вчинення того чи іншого правопорушення відіграватиме визначальну профілактичну роль. Надзвичайно цінним є запобігти скоєнню правопорушення», -  підсумував  начальник Турійського відділення  поліції  Анатолій Дружук.

Школярі також ознайомилися із арсеналом спецзасобів, які використовують у роботі поліцейські, приміряли бронежилети, каски.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39