Сергій Власенко: На високих державних посадах потрібні професійні політики, а не співаки чи актори

10 Травня 2018, 17:20
1440

У наступному парламенті навіть за чинного виборчого закону коаліцію складуть «Батьківщина», «Громадянська позиція», «Самопоміч» та «Свобода». Про це заявив народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко в ефірі телеканалу ZiK.

За його словами, це впродовж півтора року підтверджують електоральні симпатії українців, які вони висловлюють на місцевих виборах. Нагадаємо, на останніх виборах в 40 ОТГ «Батьківщина» отримала за попередніми даними понад 35% підтримки.

Сергій Власенко вважає, що молода кров має приходити в політику, «але не з двома записами у трудовій книжці: студент і президент – треба пройти якийсь шлях». При цьому парламентар зауважив, що такі технічні кандидати, як Вакарчук та Зеленський, не мають своїх партійних структур, вони не висували кандидатів на вибори в ОТГ.

«Чи довірите ви Вакарчуку вирізати апендицит? Або уявіть дебати між Тимошенко і Вакарчуком, Тимошенко і Зеленським, Тимошенко і Гриценком… Ось відповідь на запитання, чи готові люди голосувати за нові обличчя», – наголосив Власенко.

На його переконання, країні на найвищих державних посадах потрібні не співаки й актори, а професійні досвідчені політики, такі, які проведуть реальні, глибинні реформи, що дозволять покращити життя українців.

«Суспільство має усвідомити, що політика – це професія, яка потребує спеціальних знань та відповідного досвіду», – зауважив парламентар.

Голоси глядачів, які відповідали на запитання ефіру: «чи готові ви голосувати за артистів і співаків?», поділилися наступним чином: лише 22% сказали так, 78% – ні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39