Історія успіху: як колишній слюсар з Турійщини став підприємцем

16 Квітня 2018, 18:00
Нині Юрій Ничипурук має свій бізнес 3767
Нині Юрій Ничипурук має свій бізнес

Нині Юрій Ничипурук має свій бізнес.

Житель Турійщини Юрій Ничипурук спробував себе у різних видах діяльності. Працював і водієм, і мельником, і слюсарем-ремонтником. Коли залишився без роботи, звернувся у Турійський районний центр зайнятості. Вже там отримав інформацію про потреби ринку праці, а працівники центру  направили майбутнього бізнесмена на семінар з орієнтації  на підприємницьку діяльність. Про це пишуть у дописі групи «Турійський районний центр зайнятості» у Facebook.

Чоловік належить до завзятого, відповідального та енергійного типу людей, запевняють у Турійському районному центрі зайнятості. Окрім того, Юрій Ничипурук завжди прагнув працювати сам на себе, тож вирішив пройти   відповідне навчання з основ підприємницької діяльності у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за програмою «Підприємець-початківець», захистив бізнес-план на тему «Торгівля продуктами харчування».

Ще складаючи бізнес-план Юрій зазначив: «Основне завдання моєї підприємницької діяльності бачу в тому, щоб забезпечити максимальне задоволення потреб споживачів та досягнення високого рівня обслуговування і поваги до клієнтів. Намагатимусь задовільнити всі потреби та вимоги належним рівнем сервісу. Чим ширшим буде асортимент послуг, тим більше охочих  матиме бажання відвідувати заклад».

За його словами, основними факторами, які вплинули на вибір діяльності, було бажання працювати в згадуваній сфері, щоб реалізувати давно виплекані задуми. Не останню роль відіграло й те, що для відкриття задуманої справи були залучені кошти одноразової допомоги по безробіттю з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та надані профконсультації фахівців Турійського районного центру зайнятості, юридичні консультації.

Нині Юрій Ничипурук вже задумується про розширення штату працівників.

Чоловік належить до завзятого, відповідального та енергійного типу людей, запевняють у Турійському районному центрі зайнятості
Чоловік належить до завзятого, відповідального та енергійного типу людей, запевняють у Турійському районному центрі зайнятості

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39