У Турійську з’ясовували, хто винен у поганій якості доріг

15 Квітня 2018, 11:04
Нарада з питань якості доріг 2332
Нарада з питань якості доріг

Голова Турійської районної державної адміністрації Орест Василишин, голова районної ради Ольга Черен провели спільну робочу нараду з ДП «Турійське лісове господарство» за участі головного лісничого підприємства Дмитра Войтюка та лісничих  лісового господарства. Основним питання наради було ремонт та утримання доріг загального користування на території району.

На нараду, окрім представників влади, прибули начальник Турійського відділення поліції майор поліції Анатолій Дружук,   керівник фермерського господарства «Перлина Турії»,  депутат Волинської обласної ради Володимир Яренчук, – повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Дмитро Войтюк зазначив, що Турійські лісівники не знімають із себе відповідальності за стан доріг у районі. Вони готові взяти участь у ремонті дорожнього покриття доріг, якими здійснюють перевезення лісопродукції. І навіть уже активно до цього долучаються.

Головний лісничий ДП «Турійське лісове господарство» наголосив на недопущенні перевантажень при вивезенні лісової продукції. Зазначивши, що є чітко визначені норми, яких усі на підприємстві дотримуються.

–  Останнім часом склалось дуже багато негативних розмов про наші дороги. Те, що вони в поганому стані – я погоджуюсь, але до цього причетні не тільки лісівники. Через це й виникла необхідність у проведенні спільної наради, – зауважив Дмитро Вікторович.

Голова райдержадміністрації Орест Василишин наголосив, що нас усіх хвилює якість доріг району. Проблема виникла не сьогодні і не вчора, тому найважливіше нині – напрацювати алгоритм спільних дій щодо відновлення та утримання доріг.

Начальник Турійського відділення поліції майор поліції Анатолій Дружук також закликав присутніх до плідної співпраці та своєчасного інформування відділення поліції про конфліктні ситуації в районі, які можна вирішити на початку їх назрівання.

Голова фермерського господарства «Перлина Турії» Володимир Яренчук також повідомив, що готовий до співпраці з ремонту та утриманню доріг, якими курсують транспортні засоби  господарства.

Коментарі
15 Квітня 2018, 15:49
Ага, блін, крайнього знайшли, звісно лісовози руйнують, але фур їздить значно більше!!! У нас вміють лише крайніх шукати а не робити.
16 Квітня 2018, 00:48
Ха і ще раз ХА - крім лісовозів в нас ще не погано ганяють і курчаки, і Аміла не відстає, але там власники недоторкані, чи то їх транспорт на повітряних подушках над дорогою парить... Прям як птахи й зовсім до доріг відношення не мають. Але,вибачте, помиляюсь - аміла виграє тендер й буде латати ямки, до яких і сама доклалась. Ще й гроші заробить...
16 Квітня 2018, 21:27
А чого не запросили Микитюка - нехай би розказав як він минулого року ремонтував дороги. Ямки - це результат неналежного ремонту Аміли
17 Квітня 2018, 09:37
Я не захищаюсь за Микитюка але чого всі завжди тільки за його говорять, скажу так, Яренчук нічим не кращий, що поробив з доріг, жах....
18 Квітня 2018, 05:11
Микитюку і худобу розкидану по огородах забули...
18 Квітня 2018, 17:13
Чого дурні бо бідні, чого бідні бо дурні... Так само і в нас, я не розумію в чому виннен лісгосп чи, курчак чи хтось інший, те що він здійснює свою діяльність по дорогам районного призначення, в бютжеті зазначено що при купівлі кожної літри палива закладений відсоток на ремонт і утримання доріг. Вони заправляють свою техніку-заправляють гроші платять-платять. Питання до автодору повинно стояти і місцевої влади чому такий стан доріг, і можливо до поліції чи возять перегрузи якщо так то є покарання (визначити чи є чи нема дуже легко практично всіх підприємствах турійська встановлені ваги можна взнати скільки вийшло продукції і скільки зайшло, лісу скільки кубів перемножити на масу) , а то знайшли винного перекривають дороги не пускають і так далі. Це моя особиста думка можливо вона не збігається з чиєюсь іншою
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39