Турійський РЦЗ відвідали тридцять учнів

У Турійському центрі зайнятості для випускників провели день «відкритих дверей»

20 Березня 2018, 15:41

Турійський РЦЗ відвідали тридцять учнів.

У понеділок, 19 березня, Турійський районний центр зайнятості провів для майбутніх випускників день «відкритих дверей». Установу відвідали тридцять дев'ятикласників опорного закладу «НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів гімназія». Про це йдеться в дописі групи «Турійський районний центр зайнятості» у Facebook.

Діти мали змогу поспілкуватися із начальником відділу надання соціальних послуг Наталією Лучук та  фахівцем з профорієнтації Олександром Музикою. Говорили про послуги служби зайнятості щодо можливостей працевлаштування та здобуття освіти за сприяння служби зайнятості, можливість започаткування підприємницької діяльності, розвиток в районі зеленого туризму та цікаві ідеї щодо створення нових робочих місць в цій галузі.

Також учні активно вчились працювати з терміналом та офіційними сайтами служби зайнятості щодо пошуку роботи. Пройшли ще й профдіагностику, спробували зареєструвати себе на прийом до спеціаліста з допомогою електронної реєстрації, відчули себе учасниками семінару по підготовці резюме та презентації себе роботодавцю, ознайомились із найбільш затребуваними на ринку праці регіону професіями, спробували себе в ролі клієнтів служби зайнятості, пройшовши всі етапи первинного прийому у особистого консультанта з працевлаштування, зокрема і нову методику для працевлаштування вразливих на ринку праці груп населення - профілювання.