Турійськ: умовно засудженим розповіли, як отримати безплатну правову допомогу

14 Березня 2018, 10:00
2864

У приміщенні Турійського районного сектору з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України проведено інформування засуджених у рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

З метою підвищення правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, права на безоплатну правову допомогу та попередження вчинення нових правопорушень особами, які перебувають на обліку в органах пробації, начальником Турійського бюро правової допомоги Анною Сидько спільно з начальником Турійського районного сектору з питань пробації Валентином Карпуком на підставі укладеного меморандуму про взаємодію та співпрацю проведено зустріч з умовно засудженими громадянами, які перебувають на обліку у вказаній установі. Про це повідомляє Волинський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Учасникам заходу надали індивідуальні роз’яснення щодо порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Анна Сидько розповіла присутнім про систему безоплатної правової допомоги в Україні, акцентувавши увагу на створенні та функціонуванні Турійського бюро правової допомоги. Під час спілкування надали роз'яснення стосовно надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги; хто має право на отримання такої допомоги; які правові послуги включає безоплатна правова первинна та вторинна допомога; хто є суб'єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу та який порядок звернення за її наданням.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром