Турійськ налагоджує співпрацю з німецьким містом Бад Ненндорф

13 Травня 2023, 12:54
Турійськ налагоджує співпрацю з німецьким містом Бад Ненндорф 287
Турійськ налагоджує співпрацю з німецьким містом Бад Ненндорф

Відбулася перша робоча зустріч Турійської громади із представниками міста Бад Ненндорф Німеччини в рамках налагодження міжнародного співробітництва.

Зустріч проходила в онлайн-режимі. Про це інформують на сторінці «Турійська громада: сьогодення» у фейсбук

«Ми говоримо про солідарне партнерство, про те, що хочемо розвивати дружні відносини, хочемо допомагати подолати жахи, які сьогодні переживає Україна», – сказав мер міста Бад Ненндорф Майк Шмідт.

Стартувала зустріч із короткого ознайомлення з проєктом «Муніципальні партнерства Німеччини та України», завдяки якому і стало можливим налагодження співробітництва із партнерами за кордону.

Німецьку делегацію представили міський голова міста Бад Ненндорф Майк Шмідт, його заступник Андре Луц, відповідальний за партнерства Леа Хіллебрант та депутати міської ради Юліан Кельтерборн і Дітмар Буххольц.

Від Турійської громади участь у зустрічі взяли Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, його заступники Жанна Яковініч і Сергій Власюк, секретар селищної ради Тамара Сичик, директор БФ «Моя допомога Україні» Петро Сухацький, депутат селищної ради Микола Маліновський, а також спеціалісти сектору розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Ірина Прус і Наталія Наумчик.

Після коротких ознайомлювальних відео презентацій обох громад, розмова перейшла у практичне русло: визначення подальших кроків співпраці та обговоренню найгостріших потреб в короткостроковій перспективі.

«Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації першої зустрічі, яка, маємо великі сподівання, переросте у подальшу дружню та плідну співпрацю на роки. Зокрема регіональній координаторці проєкту «Муніципальні партнерства Німеччини та України» Ірині Іваськевич і директору БФ «Моя допомога Україні» Петру Сухацькому», – зазначили у повідомленні селищної ради.

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром