У Луківській громаді заборонили продаж алкоголю людям у військовій формі

01 Травня 2023, 12:12
У Луківській громаді заборонили продаж алкоголю людям у військовій формі 322
У Луківській громаді заборонили продаж алкоголю людям у військовій формі

Підприємців, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями, попереджають про нові зміни.

Про це інформують на сторінці Луківської громади у Телеграмі.

В умовах воєнного стану на території Ковельського району прийняли рішення, щодо заборони продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам у військовій формі на час дії правового режиму воєнного стану. 

Розпорядженням селищного голови від 21 квітня 2023 року № 46-од таку заборону ввели на території Луківської громади, зокрема, щодо повної заборони продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та напоїв, вироблених на спиртовій основі особам, що одягнені у формений одяг військовослужбовця та інших правоохоронних органів, представникам добровольчих формувань, які залучені до несення служби. 

Ковельському районному управлінню поліції ГУ НП у Волинській області, а також поліцейському офіцеру громади доручили посилити контроль, щодо повної заборони продажу алкогольних напоїв військовослужбовцям. 

У повідомленні громади наголошують, що продавати алкогольні напої у період запровадження воєнного стану дозволяється виключно цивільному населенню. Продаж алкоголю в магазинах, торгових точках, закладах громадського харчування людям у військовій формі – заборонено.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024