В Турійському РЦЗ відбулася зустріч представників територіальних громад

06 Березня 2018, 21:30
«Жити в громаді – творити майбутнє» – під таким гаслом відбулася зустріч представників об'єднаних територіальних громад 2456 Джерело: www.facebook.com
«Жити в громаді – творити майбутнє» – під таким гаслом відбулася зустріч представників об'єднаних територіальних громад

«Жити в громаді – творити майбутнє» – під таким гаслом відбулася зустріч представників об'єднаних територіальних громад.

У Турійському районному центрі зайнятості нещодавно відбулася зустріч уповноважених представників об'єднаних територіальних громад.

Директор Турійського РЦЗ Олександр Швець, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Валерій Михалюк, начальник відділу надання соціальних послуг Наталія Лучук та голова Турійської ОТГ Олексій Безмертний обговорили питання реорганізації служби зайнятості.

Також порушили питання щодо  створення Турійської філії Волинського обласного центру зайнятості, надали роз'яснення механізму цього процесу та шляхи подальшої співпраці ОТГ з новою структурною одиницею. Не оминули увагою і безробітних, які стоять на обліку в РЦЗ, розглядали можливості їх працевлаштування. 

Вирішили, що необхідно ввести посаду інспектора праці задля пришвидшення легалізації робочих місць. 

Наталія Лучук ознайомила Олексія Безсмертного з новими сервісами служби зайнятості: електрона реєстрація, можливість надсилання роботодавцю відеорезюме, організація скайп-співбесід, скайп-семінарів та ярмарок вакансій для роботодавців.

Домовилися також про розміщення на  сайті Турійської ОТГ інформації про актуальні вакансії, зміни у законодавстві про зайнятість, анонсів проведення заходів центру зайнятості. Це сприятиме розширенню інформування населення про можливості працевлаштування.

Коментарі
07 Березня 2018, 22:36
Говорили балакали - сіли й заплакали. Нехай їде Швець у свій Мокрець.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024